Alla inlägg den 9 juli 2009

Av Mr Tungsten - 9 juli 2009 15:34

Bon Jovi – Bon Jovi – 1984

Betyg: 4.2/5


Då var det tid att gå igenom en ny diskografi. Bon Jovi är nog ett band som många har hört talas om och jag finner det vara onödigt att förklara vilken typ av musik de spelar, känner du inte till Bon Jovi, då är har du inte mycket vetskap om musikvärlden och framför allt inte någon om hårdrock.


Som nämnt tidigare så är en debut väldigt svårt att döma, då det är starskottet för hela bandets karriär. Men om man bortser allt sådant som kraften i bandnamnet, deras efterkommande karriär och superhits så är trots allt musiken redan från starten väldigt lovande. Vi bjuds på mycket härligt, refräng drivande hårdrock med attityd och självsäkerhet i varje låt. Skivan har självfallet sina höjdpunkter och svackor men helhetsbilden håller sig relativt intakt.


 Bon Jovi ska man bara ha i samlingen, vare sig man tycker om det eller inte så har Bon Jovi automatiskt en plats i musikhistorien och i varje person musikbibliotek. Debuten kanske inte är riktigt lika bra som senare släpp men alla måste börja någonstans, och det är inte dålig debut av Jon & Co


Killers: "Runaway", "She Don’t Know Me", "Shot Through The Heart", "Come Back" och "Get Ready"

Ovido - Quiz & Flashcards