Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Mr Tungsten - 4 februari 2010 18:30

Dream Evil – In The Night – 2010

Betyg: 4/5


Att lyssna på Dream evil  är lite  som att få pengar i julklapp, inte någon överraskning, ingen överrumplande glädje, ingen tystlåten besvikelse utan man vet vad man får och känner sig väldigt nöjd och glad för det.


Det låter i princip som det alltid gjort och förhoppningsvis alltid kommer göra. Snygga riff, bra sång, coola solon och väldigt ostiga texter. Det tog bara lite för lång tid att få ut skivan denna gång då Dream evil brukade vara väldigt produktiva i början på 2000-talet så vi hoppas att vi slipper vänta 3-4 år tills nästa skiva.

För den som kan sin Dream Evil kommer inte på den nya skivan några översakningar utan man kan köpa den på blindo som alltid


Höjdpunkter:  “See The Light”, “On The Wind”, “The Ballad”, “Kill, Burn, Be Evil”  “The Unchosen Ones”


Här nedan kan du lyssna på - enligt mig - skivans bästa låt, ”See The Light” Hitvarning!

Av Mr Tungsten - 4 februari 2010 12:28

i den senaste Sweden Rock Magazine så fick man som premenurant istället för den vanliga, lite halvtrista samlingsskiva, en Ep från de nya stjärnskotten i svenska H.E.A.T Ep:n innehåller den nya singel "Beg, Beg, Beg" samt två låtar som tydligen ska vara svåra att få tag på om man inte är premenurant. singeln är klockren och lovar gott inför den kommande skivan och de två extra spåren "Tonight" och "Living In A Memory" är inga dåliga kreationer heller.

tack Sweden Rock för att ni tar hand om era läsare.


och tack vare Youtube kan ni näven här lyssna på den nya låten "Beg, Beg, Beg"  här nedan


Ovido - Quiz & Flashcards